Grev Magnigatan 8, 114 55 Stockholm
+46 70 777 75 30
info@tarapublishing.se

Bokrelease Detektiven Rolf Stålnacke av Arne Olofsson 22 maj 2021

Bokrelease Detektiven Rolf Stålnacke av Arne Olofsson

AV CAWAMEDIA 23 MAJ 2021

ROLF STÅLNACKE är detektiv och har sitt kontor i Örebro, en mellanstor svensk stad. Han har en bakgrund som brottsutredare inom polisen. Rolf får ett uppdrag av en äldre kvinna att hjälpa hennes dotter, då hon misshandlas av sin man.

Det är inledningen till detektivromanen ”Detektiven Rolf Stålnacke”. Huvudpersonen Rolf förvandlas snabbt i läsarens ögon från en halvalkoholiserad, trött småstadsdetektiv med triviala kunder, till en insiktsfull, stark, orädd och känd polishjälte som med hjälp av trogna medarbetare spränger den internationella smugglarligan. En liga som skyddas av högt uppsatta tjänsteman i fem olika länder.

Handlingen i romanen växlar snabbt, man knappt hinner hämta andan innan en ny adrenalinfrämjande situation tar tag i läsaren. När Rolf tillsammans med sin kompanjon tar sig an ett omfattande försäkringsbedrägeri med slagsmål och ond, bråd död som inslag är boken omöjlig att lägga ifrån sig. Vi får också följa Rolf Stålnackes avslöjande av den serbiska maffian, med vilken man har problem med i staden. Fallet präglas av flera dödsfall och den enda som tycks vara nära lösningen är Rolf Stålnacke. Romanen byggs upp som en hisnande berättelse och flera överraskningsmoment öppnas upp för läsaren i ett intensivt tempo. Som läsare vill man inte lägga boken ifrån sig och huvudkaraktärerna blir för läsaren som nyfunna vänner, vilka det är lätt att sakna då man läst klart.

Liksom i de tidigare av författaren Arne Olofsson utgivna böckerna, får läsaren utöver spänning också en stor portion värme, inspiration, finurlighet och gott humör. Bokreleasen den 22 Maj, 2021 var med 10 speciellt (Covid-19 restriktioner) inbjudna gäster, som alla fick med sig varsin bok, samt lyssna på skönsång av Jacques Radinson efter samtalen med författaren, samt i limousinfärd med bubbelservering runt genom Stockholm city.

Läs gärna ett smakprov ur boken, som är riktigt spännande. Cawa Media (Sponsor) rekommendar att ni läser den. Skriv gärna en egen recension på Boktipset, GoodReads, Adlibris, Bokus, Tarapublishing

Beställ Boken hos: Tara Publishing, Grev Magnigatan 8, 114 55 Stockholm – Mail: tara.publishing@mail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.